2010. október 18., hétfő

Kitty Scrap:Mon halloween magique



















                     DST-GSO
             (Köszönöm Marti 11)
Kitty Scrap:Mon halloween magique


Nem tudok szabadulni a barnás -sárgás beütésektől :D de most ebben a halloween-es időszakban ezek mennek.Ennél az oldalnál még a fákat is odébb kellett telepítenem,mert az elképzelésemhez nem voltak jó helyen.:D Néha kicsit zizzentnek érzem magam,hogy képes vagyok ennyire ragaszkodni egy-egy gondolatomhoz és ehhez órákat küzdeni,most pl. a fás résszel.Két ugyanazon papírból mostam össze,hogy azt a kis ülőkét oda tudjam tenni,oda pont egy fa esett,ami útban volt,a hátsó rész is a kunyhóval egy másik papír.De élvezem ezt.Azt meg főleg,hogy mostanában sok olyan fotót is fel tudok használni,amit eddig nem,vagy a minősége miatt,vagy bután fényképeztem,még amikor nem merültem bele a scrap-be és nem tudatosan fotóztam.

Jaj,és most kaptam egy GSO-t!!De jó!! Erre nem számítottam,a Calis oldalaim szoktak jobban sikerülni(persze Mörjike után :D)
A készlet:

















Kapható a Mellye Creations Boutique kínálatában.

Köszi,hogy benéztél!!

Mellye Creations:Welcome Pandora


















Mellye Creations:Welcome Pandora

Nem volt egy egyszerű készlet,de különleges,próbáltam is különleges oldalt készíteni.Nagyon átvariáltam megint a papírokat,most a színekkel is játszadoztam.amennyire nem tudtam mit kezdeni a készlettel,a végén megint megtetszett az oldalam.most kicsit kékes lettem,sok volt a barnás oldalam úgyis mostanában.
A készlet:


















Kapható a Mellye Creations Boutique kínálatában.
Köszi,hogy benéztél!!






LinkWithin

Related Posts with Thumbnails