2010. október 25., hétfő

Több készlet ,több oldal



















Mellye Creations:Sweet Autumn

Most több oldalt is megmutatok egyszerre.Szeretem ezeket a CT-ket,de a publikálás nehezemre esik,sok idő,nem tudok normális bejegyzést írni,tényleg csak a legfontosabbakra jut időm. Néha jól esne részletesebben leírni egy-egy oldal elkészültét,mert tényleg én úgy érzem,sok munkám fekszik bennük és akkor talán többen is látogatnának,ha nem csak az oldalt kellene nézni,amit ugye a galériákban is lehet,hanem a munkamenetről is olvashatnának.Persze lehet nem az oka a kevés látogatónak.Na a lényeg,mivel az előző oldalam Zsófié volt,most egy őszi oldalt is kap a csajszi,meg főleg anyukája.Nagyon szeretem Mellye készleteit,mindig egyből a készlet láttán van elgondolásom.
A készlet:


















Kapható a Mellye Creations Boutique kínálatában.


















Cali Design:31th Oktober

Ez a véletlen műve,mert el is felejtetem,hogy Cali készletével Zsófis oldalt csináltam ,persze,mert Patrik is rá szeretett volna kerülni,de végül mégsem jött össze.Pont itt volt a csajszika is nálunk és nagyon akarták ezt az oldalt maguknak,vagy mindkettőjüknek.A készlet megint csodás,imádom és megint kiélhettem a papírmosásos kényszeremet.Judit ezzel teljesen megfertőzött,persze én sehol nem vagyok az ő kreativitásához képest.
A készlet:

















Kapható a ScrapBird boltjában.

Add on is készült a készletből,na oda már tényleg Patrik került,kicsit vad oldal lett.Ez az oldalam került most be a boltba.









A készlet:

















köszi,hogy benéztél!!

 

KittyScrap:My Sweet Kitty



















KittyScrap:My Sweet Kitty

Megint csajos készletet kaptam,ezzel nem mertem a Patrikomat megkockáztatni,ezért Zsófinak készült egy oldal,kis babaszoba féle.Majd délután folytatom,lassan megyünk oviba,ááá nem szeretem ezt hetet,a drágám sem,mert korán kell kelnie én meg hétre megyek,de tovább kell dolgoznom.
A készlet:

 
















Kapható a Mellye Creations Boutique kínálatában.

Köszi,hogy benéztél!!







LinkWithin

Related Posts with Thumbnails