2010. december 22., szerda

Cali oldalak


















Into my Home by Cali design

Na ez az a készlet,amihez gőzöm nem volt,hogy álljak neki.Nekem alig volt benne elem,a papírok között sem volt megkapó.Erre Brigi mondta,mi lenne,ha egy nagy valamit feltennék az oldalra és az köré pakolnék.Na én így pakoltam,ennyi elég is volt a kezdő löketnek,beindultam,ez lett belőle.Kedvencem lett.
A készlet:

















Kapható a DMS shopban


















Imperial by Cali Design

Ez talán az első oldalam,vagy legalábbis nagyon rég volt olyan,amit nem a családról készítettem,de annyira hívogató volt ez egy tényleg ide illő fotóra.
A készlet:
 
















Kapható a AngelsScrap shopban és  kínálatában

Isa oldalak


















Dear Lucie by IDesign
Template:Olika

Csodálatos Isa készlete ez is,mint ahogy a többi.Most is templatet használtam,Olikától töltöttem le sokat mostanában .Ez a fotó még nyáron készült,de jó is volt ebben a hidegben egy kis tavaszt varázsolni.
A készlet:

















Kapható a DMS kínálatában


















Mon eden by Idesign
RAK for Hékás

Mikor megláttam a készletet,tudtam,hogy Briginek fogok oldalt készíteni belőle.Már szemeztem ezekkel a fotóival,annyira tüneményesek.Remélem tetszik neki,mert szerettem volna örömet okozni,sokat köszönhetek neki.A fejlődésemben is(amit úgy érzem,van),rettentő inspirálóan hat rám.Néha elég ha egy szót mond,és annyira elindul a fantáziám,hogy magam is csodálkozom,néha együtt küzdünk egy-egy oldallal,néha csak a végeredményt látja és véleményezi,napi kapcsolatban vagyunk és ez nagyon jó,már fél szavakból is értjük egymást.Szóval Brigikém,fogadd szeretettel,jól megpakolós oldal Millu módra. :D
A készlet:

















Kapható a DMS kínálatában

Cherry ,Mellye oldalak


















A Wonderful Christmas by Cherry design

Mostanában sok templates oldalt csináltam,ebből a készletből nem is tudtam volna olyasmit összehozni,kicsit magamhoz képest szerényebben  pakolásztam,ennyit kívánt számomra ez az oldal.Annyira tetszett a hátsó rész,nem volt szívem telepakolni.
A készlet:


































Kapható a DMS kínálatában!


















My Little Fairy land by Mellye Creations
                   DST-GSO 
             (köszönöm Caro753)
Nem rajongok már ezekért a csilli-villi készletekért,de most annyira megtetszett ez a készlet,de csak közben,ahogy elkezdtem az elemeket pakolgatni.Jöttek a gondolatok,vitt a kezem,végül az í-re a pontot a fotó maga és elhelyezése tette rá.Nagyon megtetszett a végeredmény,hozzáteszem,gyors oldal volt,de legtöbbször azok a legsikeresebbek. 
a készlet:


































Kapható a MCB shopban

Kittty oldalak


















MY MAGIC CHRISTMAS by Kittyscrap

Folyamatosan gyártom az oldalakat és blogolni nincs időm róluk.Kicsit besokalltam a CT-ket.Ez az oldalam nagyon sűrűre sikeredett,de most ilyen hangulatban voltam,hogy szinte minden elemet felhasználtam,mindennek találtam helyet.
A készlet:


















Kapható a ScrapBird  és az MCB shopban


















IN THE MORNING OF CHRISTMAS by KittyScrap

Aranyos volt ez a karácsonyi készlete Kittynek.Rá is csodálkozik Patrik a szép kis fára.ajándékokat biztos nem ilyet képzel el alatta :D Sajnos nincs időm leírni,pedig nagyon büszke vagyok az ablak részre,amit én csináltam,de úgysem olvasnak.....
A készlet:

















Kapható a ScrapBird  és az MCB shopban

Köszi,hogy benéztél!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails