2010. december 29., szerda

Cali és Cherry oldalak


















White Day by Cali Design

Már ezen az oldalon is tudom,miket hibáztam el,de azért tetszik.Sok gyönyörű papír volt a készletben,nem tudtam választani,így jó párat összemostam. Nem igazán tudtam a készlet mondanivalójával egyesülni,bár a fotót sztem eltaláltam.Lehet Juditnak van igaza,hogy kicsit sok lett.
a készlet:


































 Kapható a DMS shopban.


















Mon noel traditionnel by Cherry Design

Ezt az oldalam csak a DST-re raktam fel,mostanában sok oldalam készült,nem akartam az SB fórumot telepakolni.nehezen készült el az oldal,de a végére megbékéltem vele.
A készlet:

















Kapható a ScrapBird shopban.

Köszi,hogy benéztél!!

Astraya és Kitty oldalak


















Happy Birthday by Astraya

Iszonyat elmaradásban vagyok,nem volt kedvem blogolni,hogy miért,nem ecsetelem,de átgondoltam és rájöttem,magamat büntetem,mert szeretem itt is látni az oldalaimat és ha ugyan nem hosszan beszélek róluk,de tudom mihez kötni pár mondatból is.Ha valakinek kérdése lenne,mit hogyan csinálok,szívesen válaszolnék,de ugye ahhoz meg is kellene nézni.

Ezt az oldalt Hékásnak,Briginek készítettem,régóta szemeztem ezzel a fotójával és most kapóra jött,hogy Minka szülinapja volt.Tudom,hogy nagyon meglepődött,mert nem tudott róla,nem is látta,már csak készen és sztem örült is neki.
a készlet:

















Kapható a Matrioshki Scrap Designs shopban.


















AU PAYS DU PERE NOEL by Kittyscrap
              GSO_DST
          (köszönöm Dida1357)

Ezt az oldalt nagyon megkedveltem,vidámra sikerült,de így utólag sajnálom,hogy nem nagyobb fotót raktam rá.A Télapó és a kis segítői,Patrik és a manók.
a készlet:

















Kapható a MCB és a  Scrapbird shopban.

Köszi,hogy benéztél!!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails