2011. január 21., péntek

Nagy kedvenceim



















Let's Have Fun - Just Because Studio
GSO-DST
(köszönöm Madgentis)
Ezt az oldalt jó alaposan megpakoltam,valahogy kívánta is.Annyi szuper elem volt a készletben,hogy nagy késztetést éreztem hozzá.A nyáron többször voltunk búcsúban,ringlisezni,dodzsemezni,ott készültek a fotók.Megint olyan jó volt,hogy lett ez a készlet,mert még ezeket a fotókat sem tudtam felhasználni.imádom Dani készleteit,mindig ezt állapítom meg. :D Most is egy hatalmas készlet volt.
A készlet:


































Kapható a DSB shopban.

















First In Last Out by Charlize Creations

Charlize is aranyos készleteket csinál,de mégis másabb.Azt írta a fórumon,nem is gondolta,hogy a készletéből ilyet lehet csinálni,nagyon tetszett neki.Jó színes,kicsit brutál lett a kis tűzoltómról az oldal.
A készlet:

















Kapható a DSB shopban.
Köszi,hogy benéztél!!

Crazy time by Cali Design


















Crazy time by Cali Design

Megint egy sötét oldal Cali készletével.Ezen a fotón nagyon elgondolkodott a drágám,gondoltam ehhez a készlethez pont passzolni fog.Tud azért néha komoly is lenni. :D Sok gyönyörű papír volt megint a készletben,de most valahogy ez a nagy ablakos sötétebb tetszett meg,persze most is mostam alá,az ablakhoz egy másikat,meg az oldalsó ablak a függönnyel,az is egy másik papír.
A készlet:


































Kapható a Scrapbird shopban.
Köszi,hogy benéztél!!

Touch a red by Lilibule


















Touch a red by Lilibule
RAK for Lilibule
(köszönöm Mia)

Kivételesen egy RAK oldalt csináltam Lilibuénak,már szemezgettem a kislányai fotóival,annyira helyesek és most ez a készlet megihletett.
A készlet:

















Köszi,hogy benéztél!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails