2011. május 10., kedd

Fresh Refresh by Rossis Designs és Tinci Designs


















Fresh Refresh by Rossis Designs
Template-First Steps by még mindig nem!!!Woowww!!Tinci Designs

GSO-DST
(köszönöm Kuki)
Ezt a készletet imádtam,már mikor megláttam.Tele virágokkal,szebbnél szebb elemekkel.Választottam hozzá egy szuper templatet,ahogy az előzőhöz is és már csak alakítgatni kellett.A fotókkal nagyon megküzdöttem.Mind más szögből volt fotózva,máshonnan jött a fény,más volt a színe,ááá,nehéz volt nagyjából egyformára össze hozni. Azt hiszem azért sikerült.Olyan kis bohókás,gyerekes,színes lett,ami illik a drágámhoz.Nekem tetszik.Megint lett benne a rétegezős mellett egy kis oda csempészett elemes rész is.Na ezt jól megaszontam.
A készlet:


































A template:
Izgi nem?????Na jó,már lehet.

















Köszi hogy benéztél!!

Psychédélique by IDesign


















Psychédélique by IDesign
Template-First Steps by még titok!! Eddig!!Tinci Designs
 Ma láttam,hogy FB-n semmilyen képem nem jelenik meg,se a bejegyzésem. Nem tudom,mi történhetett,most kíváncsi leszek,ez ott lesz-e.Ha nem,el leszek keseredve és nem tudom,rájövök-e majd,mi a gond.
Isa készlete most kékben,zöldben és egy kis barnában pompázott.Lehet kicsit túlszíneztem az oldalt,de csak enyhe megvilágítást akartam tenni rá,egy kis beállítás és ilyen lett.A készlethez képest elég másak lettek a színek,de tetszik az összhatás.
A készlet:

















A template:
holnap pótolom,ha már lehet.HIHIHI!!És Íme!!
















Köszi hogy benéztél!!

Bella...Vita! by Laurence Designs


















Bella...Vita! by Laurence Designs
template Your Special Day Collab ~~ Shabby Pickle and Lilacs in Bloom
(köszönöm kathitownz)
Ez az oldalam pár hétig lapult a gépen,mire eljutottam odáig,hogy befejeztem és fel mertem tenni.Nagyon nem akart sikerülni,most sem tetszik.Bár igazából már csak a fotókkal nem vagyok kibékülve,az elrendezés egész jó lett.Azt hiszem,hiányoztak a színek.Valahogy ez a szürke nem nyerte meg a tetszésemet,lehet,mert nem tudtam belőle egy saját stílusú oldalt kihozni.A készlet maga gyönyörű és csodás oldalakat készítettek belőle,de nekem ez most nem jött be.Ahhoz képest nagy meglepetésemre GSO-t is kaptam rá és hosszú kommenteket a DST-n.Örülök,hogy volt azért akinek tetszett.Holnap szebb oldalakat mutatok és jön a meglepi is.
A készlet:

















Köszi hogy benéztél!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails