2011. június 9., csütörtök

Tincinek készült oldalaim(JB studió,Valentina,Lady Papillon)



















Romantic -Collab by Just Because Studio
template Circle Steps 1. by Tinci Designs
(köszönöm Bettie)

Végre tudtam egy pasztel oldat készíteni,anélkül,hogy sötétítettem volna rajta.Mániám,de most annyira tetszett így,hogy meg bírtam állni.A fotókat is az oldalhoz világosítottam,kicsit levettem a színéből is,hogy jobban bele illeszkedjen,elemet sem sokat használtam.Dani készlete most nagyon bejött nekem,(igaz ez megint collab volt,azok mindig szuperek)hiányzott is egy ilyen stílusú oldal már nagyon,Tinci templatejéhez meg totálisan passzolt.Megint szupert csinált a csajszi.
A készlet:

















a template:

















Lunapark by Valentina's Creations
template Circle Steps 1. by Tinci
Designs

(köszönöm Kuki)

Egy különleges oldal lett szerintem ez.Szeretem az ilyen kombinált oldalakat,ahol nem csak a template van,hanem egy kis bemosott rész is.Most a fő részt kiemeltem,hogy látszódjon,a hátsó részt meg bemostam egy kicsit. Persze most is voltak Patriknak különleges óhajai,de nem bánom,örülök,mikor neki is tetszik,amit csinálok,hiszen neki csinálom.Na ezt jól megaszontam.Persze ez az oldal is Tinci érdeme,mert szuper a csomagja.
A készlet:

















Rosée d'été by Lady Papillon Designs 
template Circle Steps 1. by Tinci Designs

A héten is jó pár oldalt csináltam Tincinek,annyira élvezem a templateit,változatosak,könnyen alakíthatóak,mármint az elemek hozzá. :D
A készlet:

















Köszi hogy benéztél!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails