2011. június 10., péntek

7th Heaven oldalak


















Picnic in the Park by Albina Designs
(köszönöm Dida)

Már az előző bejegyzésemben is volt 7th -s oldalam,de azokat Tincihez csoportosítottam,mert azoknál a lényeg az ő templatejei voltak.Albina készleteit is imádom,igaz ezt a fotót már használtam,de teljesen más stílusban és most nagyon örülök,hogy így is megcsinálhattam,a fotóhoz méltó környezetben. Elégedett vagyok az oldallal,bár kicsit talán sötét lett,ami tőlem már megszokott.most is össze mostam több papírt,hogy úgy nézzen ki,ahogy szeretném.
A készlet:
































Bord de mer by IDesign
template Summer Feeling2 by Cornelia Designs
(köszönöm Victoria)

Már Isa is 7 th-n designer.Csoda lett volna,ha megúszom a hetet tengeres készlet nélkül,de megint sikerült azért valami újat kitalálnom,szerintem.Végre friss fotóm is volt.Hétvégén rengeteget kattintgattam,de szokás szerint kevés volt, amit nyugalmi állapotban sikerült.
A készlet:

















a template:

































Blue Jeans by Susanne Designs
Green Spring Part 4 by WendyP Designs

Kicsit belenyúltam ezzel a készlettel a javából.Első ránézésre nagyon tetszett,gondoltam végre egy pasis készlet,de megmondom őszintén,megkínlódtam vele.Gyönyörű a készlet,de annyira nehéz volt ezt a rengeteg kékes és pinkes színt összerakni,úgy,hogy nézzen is ki valahogy. A végén már Briginek nyavajogtam,hogy szenvedek,egy papír cserét javasolt,mert a pakolás nagyon tetszett neki és máris más lett az egész oldal hatása.Néha apróságokon is nagyon sok múlik.Susanne is nagyon oda volt az oldalért,engem azért még így sem győzött meg.
A készlet:

















a template:

















Köszi hogy benéztél!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails