2011. június 23., csütörtök

7th Heaven oldalak múlt hétről


















Embrace of Roses by Valentina's Creations
Circle Steps 2. by Tinci Designs
(köszönöm Saskia)
Még a múlt heti 7 th Heaven-es oldalaimat sem tettem fel. Gyorsan pótolom,mert már itt vannak az e hetiek.ezt a nagy fotót egy másik oldalamon is használtam,de annyira tetszett,nem tudtam ellen állni neki,de itt másképp mutat azért,mást fejez ki.nagyon rákaptam ezekre a több stílusú oldalakra.Most alapból a papír ilyen halvány volt,az hozta ki belőlem,hogy nem szabad szabadon hagyni,a háttérbe is kell valami.Természetesen Tinci múlt heti szuper templatejet használtam.A z ő blogját is olyan kevesen látogatjátok,pedig meg lehet minden héten nyerni a csomagot és tényleg szuper vele dolgozni.
A készlet:

















A template:


































Butterfly kiss by IDesign
Summer Feeling 3 by Cornelia Designs
(köszönöm Traumelfe)

Ezt az oldalt össze kötöttem Brigi júniusi kihívásával a 7 th-n.A feladat az volt,hogy a WA mindenképp legyen az oldalon és  hozzá illő oldalt kellett készíteni.már a készlet láttán tudtam,hogy úgy fogom csinálni,ami a feltételeknek megfelel és persze ehhez egy kis kori fotó passzolt.
A készlet:

















A template:


































The time is now by Mystique Designs
Circle Steps 2. by Tinci Designs

(köszönöm Mia) 

Ehhez az oldalhoz is Tinci templatejet használtam.jó élénk oldal lett,de nekem tetszik.Sajnos mostanában a fogatlan képekkel kell alkotnom,de persze csak idézőjelesen sajnos,mert imádom így is a drágám,bár a beszédje is elég furi ,a kinézetéről már nem is beszélve.Apa azzal szekálja,hogy répa evő fogai vannak.
A készlet:


































NO girls by JRstudio13 
Stacked Papers Templates by WendyP Designs

Ezt a készletet örömmel töltöttem le,végre egy igazi pasis,no de aztán vért izzadtam vele.Azt hittem ebből sitty-sutty oldal lesz,jaj de szuperül fog kinézni,Patrik is örült,milyen klassz elemek vannak,de valahogy nem ment.A felső rész a végére nagyon tetszett,de az alsó,nagyon gáz elrendezésű.Jaj,nem is idézem fel,mert sajnálom és elszomorít,mennyire nem sikerült.Ja,hát a templateről nem is beszélve.Annak is nagyon örültem,végre csinálok egy nagy fotós oldalt,no ahhoz képest ez lett belőle.
A készlet:

















A template:
















Köszi hogy benéztél!!

Ajándék Briginek -Just Push Play Collab by Charlize Creations


















Just Push Play Collab With Erin from Secret Stash
by Charlize Creations
template Lazy Days by Lilacs in Bloom
(köszönöm Bettie)

Hékásnak(Brigi)készült megint egy oldal ajándékba.Nagyon szereti ezt a stílust és most ehhez a készlethez nagyon megtetszett a kislányáról a fotó,annyira ide kívánkozott.Nagyon tetszett Briginek(ezt mondta és nem szokott kamuzni,ami a szívén a száján,simán leszól,ha pocsék oldalt csinálok,ezért IS imádom)
Piszkosul el vagyok maradva a blogolással,de a nézettséget tekintve nem maradtam le semmiről.
A készlet:

















Köszi hogy benéztél!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails