2011. szeptember 17., szombat

Újabb ATC próbálkozás


















Steampunk Time by Cali Design
Steampunk Time
(köszönöm Shirley1md)

Rákaptam az ATC-re,bár majd várom a szakértőket,akik ennek a művészei,hogy véleményezzék,mert szerintem most nem szárnyaltam eléggé.Nekem nagyon tetszik így,igaz kevés időm volt rá,megfelejtkeztem  a  készletről és mivel napsütésben készült a fotó,kellett egy besugárzó fényt tennem rá,ami szerintem nem lett az igazi.Az angolom meg nulla,a fordító néha különös dolgokat ír,most pl. azt szerettem volna rá írni,hogy mi leszek,ha nagy leszek,na ezt totál nem volt képes lefordítani.
a készlet:


















Köszi hogy benéztél!!

Elmaradásaim Tinci templatekkel


















Paint the sky by Melancolie's Designs
template Autumn steps 2. by Tinci Designs
(köszönöm Bettie)

Ezzel az oldal bemutatással is elmaradtam,pedig most egy hónapig Melnél is tag vagyok,ennyit vállaltam egyenlőre a felkérésére.Most nincs semmi ihletem,gondoltam blogolok egy kicsit,hátha megszáll valami jó szellem.Ez jó kis készlet volt,de valahogy nem fog nekem beválni ez a tagság,vagy most csak az ihlet miatt érzem így,nem tudom még.
a készlet:

















 
















Soon...Fall by Laurence Designs
template Autumn steps 3.by Tinci Designs
(köszönöm Bettie)

Már NL-t is többször el akartam hagyni,de valamit mindig bedob,ami vissza tart.Most is helyes őszi készletet hozott.Megint Tinci templatet használtam,szegényt elárasztom az oldalaimmal rendszeresen,de nagyon szeretem,mit csináljak.Bár bevallom,templates CT-m nem is nagyon van.Akkor is többségben az Övével dolgoznék,annyira a kezemre áll már.
a készlet:


































Precious little thing by Delph Designs
template Autumn steps freebie by Tinci Designs
(köszönöm Dida)

Mily meglepő,megint Tinci template. :D Ez egy nagyon csajos oldalnak tűnik,de a kis vigyorimmal nekem nagyon bejön.Delph készleteit is imádom,az tény.
a készlet:


































Melody for my baby by Marta Design
template Cluster magic 4.by Tinci Designs

Martahoz sikerült bekerülnöm,sajnos volt ahova nem.Kicsit furcsa még a készlete,nekem nagyon pasztell és a színekkel megint problémám volt,de megoldottam,igaz,nem a kedvenc oldalaimhoz tatozik ez most,de majd alakul.
a készlet:

















Köszi hogy benéztél!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails