2011. november 18., péntek

Rucola Designs,Irene Aleexeeva-két új tagságom


















Pumpkin Parade by Rucola Designs
kit
(köszönöm Dida)

Nagy örömömre Ildi csapatához csatlakozhattam a shop ct megszűnése után.Nagyon sajnáltam volna,ha nem tudok a készleteivel dolgozni,még épp csak kezdtem ismerkedni vele. Ez a készlet is kihívás volt,fantasyban gondolkodtam,de ehhez azért az elemeket nagyon össze kellett rakni,hogy a hatás meglegyen.Talán sikerült.Papírt alig tudtam választani,mind annyira szép volt és szuper.Azért történtek jó dolgok is mostanában,bár a betegségem még hasmenéssel is tetőztem.
A készlet:


































Vintage Christmas by Irene Aleexeeva
kit
template Christmas steps 1. by Tinci Designs
template
(köszönöm Danima)

Irene a másik új tagságom,nagyon különleges,megint egy új stílus és kihívás,ami az elemeit illeti.Ezen az oldalon talán annyira nem látszik,de a következőn már igen.Nem mindennapiak a készletei az biztos.Tinci csodálatos karácsonyi templatejet hívtam megint segítségül.
A készlet:

















A template:

































No Place Like Home by Irene Aleexeeva
kit
template Autum Days Templates by NH Designz
template
(köszönöm Jacqueline)

Na ez már keményebb dió volt,jó darabig csak nézegettem a készletet,mi mutatna jól,template,vagy fantasy legyen,mire neki álltam.Ez sült ki belőle.Kicsit Patrik is bele kontárkodott,arany szíve.Néha már méretezni is akar.Annyira tudja,hogy kb.mekkora elemek kellenek,persze csak úgy írja be,hogy mondom neki,melyik számokat üsse.Már ismeri a számokat is.Jaj,de elkanyarodtam.Na a lényeg,ez még nem sikerült olyan jól,mint a másik.
A készlet:

















A template:


































White Christmas by Irene Aleexeeva
kit
template Christmas steps 2.by Tinci Designs
template



Tincinek ez a templateje a multkor kimaradt,de ehhez egy különleges készletet szerettem volna,ami most Irene lett.Nagyon illettek egymáshoz szerintem és szép oldal kerekedett ki.Nem túl pasis,de nekem tetszik.
A készlet:


















Köszi hogy benéztél!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails