2011. december 13., kedd

Fantasy hét


















Winter Wishes by Rucola Designs-Ildi Geist
kit
(köszönöm zaza09)

A nagy kedvencem Ildinek készült oldalam lett múlt héten.Több is volt,de ez elvitte a prímet.Először mindig kétségbe esek,mert ötletem ugyan van,csak hogy fogom kivitelezni.Most is így volt,kinézem a fő elemeket,amikhez ragaszkodtam,aztán elkezdtem őket illesztgetni,kicsit hozzá mostam a papírhoz,(remélem ez nem baj,még meg se kérdeztem Ilditől,mert azért ő más stílusban készíti az elemeket,amit ezáltal el is veszítenek,hogy bemosom az oldalba)jött a fotó,no meg az action és már kész is volt. Imádom.Patriknak is nagyon tetszett,mostanában kevesek egyike volt.

Múlt héten végre elszántam magam és megtettem,amit rég akartam.Lemondtam Calit és Lady Papillont.Persze nem is én lennék,ha nem jött volna helyette másik.Cali kicsit megbántott,bár tudom,nem csak velem tette ezt,simán kiírt a fórumról,azt se mondta fapapucs.Ez van,pedig az első CT-im között volt,jó rég nála voltam.Olyan hülye rendszert vezetett be a fórumon,ami már idegesített,ez volt az utolsó lökés.Már nem mentek a készletei,ez az igazság.Lady Papillon készletei nagyon tetszettek,de mindig csajosak és azért Briginek sem csinálhatok állandóan oldalakat,még megúnja. :D
A készlet:


































Christmas Eve by Ptitesouris Designs
kit
(köszönöm Bettie)

Na Ő az egyik új tagságom.Elvállaltam ugyan de csak vendégként egyenlőre.Megint felkérés volt és nehezen tudok nemet mondani,főleg,hogy most a rajzos elemekre utazok.Addig ki akarom élni magam,amíg Patrik még elfogadja ezeket a mesés oldalakat,mert aztán hamar nagyfiú lesz,nem fogok tudni ilyeneket készíteni.Ez most olyan kis minike készlet volt,de tündéri.
A készlet:



















































Collab The nutcracker and the mouse king by OlgaUnger Designs and Almira Studio
kit
(köszönöm Dida)

A héten ilyen fantasys hangulatban voltam,kicsit több időm is volt,azért a fotók kivágásához,az események megvalósításához több kell,mint egy templates oldalhoz. Az elsőnél annyira nem tudtam az elemeknek ellen állni,hogy Patriknak már nem jutott hely,csak a falról tudta szemlélni az eseményeket,de pont így lett jó szerintem.A másiknál mindenképp rá akartam tenni és a kezében az egérkével külön imádom.Azt hittem nehezebb lesz két oldalt készíteni,bár hozzá teszem,ez collab volt,rengeteg elemmel.
A készlet:



















































Mon tendre Noël blanc by IDesign
kit
(köszönöm momadee)

Kivételesen Isának is fantasyt csináltam.Annyira csöppke volt a készlet és amiket felraktam az oldalra,azok nagyon tetszettek,hogy ezt a megoldást választottam.Szerintem tök jó lett.A fotót külön imádom.
A készlet:

















Köszi hogy benéztél!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails